FOTO Študentka prestala zápasiť so svojím telom, pribrala a stala modelkou

NETKY.SK • 29 Marec 2017, 20:01 • 2 min
FOTO Študentka prestala zápasiť so svojím telom, pribrala a stala modelkou

NOTTINGHAM – Túžba po štíhlej postave pobláznila hlavu nejednej žene. Málokedy je to opačne. Aliss Bonython (21) strávila celú svoju pubertu bojom proti tuku a kilám navyše.

slovakia

left justify in out

Ako sama priznala, niekedy celé dni hladovala kvôli nadmernej návšteve fitka nestíhala žiť iný život, šťastný život.

 

 

Jej telo prosto chcelo byť väčšie a po rokoch to pochopila a nechala ho „voľne dýchať. Cvičí stále, ale už nejde „vypľuť dušu,“ aby schudla.

 

 

 

„Nenávidela som svoj zadok a nohy, ale teraz ich mám rada a užívam si ich predvádzanie na sociálnych médií. Trvalo mi dlho nabrať odvahu kým som na Instagram zverejnila prvú fotku, teraz mám okolo 60-tisíc fanúšikov,“ povedala Aliss.

 

 

Na svojom novom konte potom zdieľala celý proces, počas ktorého pribrala vyše 25 kíl. Mnoho silnejších žien jej fandí.

 

Aliss sa dokonca stala aj modelkou veľkých veľkostí. Často sa fotí v spodnom prádle, v ktorom vyniknú jej plné tvary. Okrem modelkovania študuje literatúru.  

 

 

For most of my life I always had the attitude of 'once I've lost weight then...' And not only did it lead me to be physically unhealthy, my mental health suffered dramatically for it. But for me and a lot of other women it's not just about being skinny anymore, beauty standards are as fickle as fashion and even fat bodies are expected to look a certain way. I have had so many people hide behind the false attitude of body positivity, yet say it's because I have an 'attractive and sought after shape' and I'm calling out your bullshit. A lot of people feel disgusted by how I look and I'm fully aware of that, and the same goes for very thin women or anyone who falls outside of the 'attractive norm', it even happens to women who have small butts or muscles. My dream is to wake everyone up to see how beautiful it is that people look different, and that diversity makes life interesting. The fact that you don't want to fuck someone who looks a certain way has no place in body positivity.

A post shared by Aliss Bonython (@alissbonyt) on

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies