FOTO Streľba v New Orleans si vyžiadala tri obete

NETKY.SK • 14 Február 2018, 08:39 • 2 min
FOTO Streľba v New Orleans si vyžiadala tri obete

NEW ORLEANS - Polícia v New Orleans vyšetruje smrť troch mužov, ktorí v utorok zahynuli v dôsledku streľby na viacerých miestach v meste.

slovakia

left justify in out

Dvaja ľudia zomreli a traja utrpeli zranenia pri streľbe neďaleko čerpacej stanice vzdialenej približne tri kilometre od miesta tradičného fašiangového karnevalu, ktorý sa toho dňa konal. Obete sa nachádzali na neďalekej ulici, keď na nich začalo viacero osôb strieľať. Motív ich konania nie je známy. Podľa miestnych médií sa streľba začala už počas večierku v jednom z domov vzdialenom pár blokov od stanice.

Ďalšie dva prípady streľby sa stali blízko hlavnej trasy karnevalu. Pri prvom incidente utrpel jeden muž zranenie hlavy, pre ktoré je vo vážnom stave, a jeden mladík zase poranenie nohy. Pri druhej streľbe, ktorá sa stala počas hádky, dvakrát postrelili ďalšieho muža. Ten svojim zraneniam v nemocnici podľahol.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies