FOTO Stotisíc nelegálnych cigariet prevážal muž v osobnom aute!

NETKY.SK • 2 Október 2014, 17:50 • 2 min
FOTO Stotisíc nelegálnych cigariet prevážal muž v osobnom aute!

BRATISLAVA - Stotisíc nelegálnych cigariet a škoda na daniach viac ako 12-tisíc eur. Prípad s takýmito výsledkami riešil v stredu Kriminálny úrad finančnej správy, informovala hovorkyňa finančnej správy Patrícia Macíková.

slovakia

left justify in out

V stredu popoludní spozorovali colníci osobné auto smerujúce na obec Vysoká nad Uhom, ktoré šoféroval 57-ročný Jozef G. z obce Lekárovce v okrese Sobrance. Keď ho chceli zastaviť, nereagoval a pokračoval v jazde. Muž nereagoval ani na opakované výzvy či varovné výstrely. Nakoniec auto zastavil a unikal pešo popri hrádzi rieky Uh v smere na Lekárovce, kde ho colníci napokon chytili. Pri kontrole auta zistili, že pašoval stotisíc kusov (500 kartónov) cigariet čínskej značky bez označenia platnou kontrolnou známkou SR. "Finančný únik na spotrebnej dani a DPH u zabezpečených tabakových výrobkov predstavuje 12 180,80 eura," uviedla Macíková. Obvinenému mužovi hrozí päťročný pobyt za mrežami.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies