FOTO Status, z ktorého mrazí: Exmanžel opísal vraždu Bratislavčanky na facebooku, z jej smrti obvinil políciu

NETKY.SK • 18 Január 2016, 19:17 • 2 min
FOTO Status, z ktorého mrazí: Exmanžel opísal vraždu Bratislavčanky na facebooku, z jej smrti obvinil políciu

BRATISLAVA – Mohla polícia zabrániť vražde, ktorá sa stalo v piatok večer v Bratislave! Pri útoku zastrelil 37-ročný Štefan svoju bývalú priateľku Dagmar (45), a potom zbraň obrátil na seba. Exmanžel zastrelenej si myslí, že sa táto tragédia stala kvôli nečinnosti polície.

slovakia

left justify in out

V piatok večer vystúpil Štefan z taxíku na Mozartovej ulici v bratislavskej mestskej časti Staré Mesto prišiel za svojou expriateľkou, ktorá vychádzala z bytovky so svojou dcérkou. Štefan potom Dagmar pred očami jej dcérky zastrelil, a potom zbraň obrátil na seba. Okolo prípadu je množstvo otáznikov.

 

Exmanžel Dagmar je si však istý, že vražda sa stala kvôli nečinnosti polície. "Na polícii bola niekoľkokrát a žiadala ich o pomoc. Neurobili nič, a pritom vedeli, že bol trestaný a má záznamy. Pred týždňom mi povedala, že sa bojí o svoj život a o život nášho syna a prosila ma, že ak sa s ňou niečo stane, aby som sa o neho postaral," napísal Robert na facebooku a dodal, že jeho exmanželka  tušila, že sa stane niečo zlé.

 

"Vychádzala z bytovky, keď prišiel taxík, z neho vybehol 37-ročný Štefan, pribehol za nimi so zbraňou v ruke a z metrovej blízkosti ju strelil prv do hlavy. Skrížila ruky a spadla na zem, kde vyslovila posledné slová "Prosím ťa nerob to, mám malého syna!" Ešte ju strelil druhýkrát do hrudníka a tretíkrát do brucha, po čom jej pomaly prestalo biť srdce," opísal otrasný čin na Facebooku Robert.

 

Exmanžel bol so svojou manželkou v kontakte a o jej nebezpečnom expriateľovi vedel. Poslal ju aj na políciu.  "Načo sú nám takí neschopní policajti, ktorí nás nedokážu ochrániť po niekoľkých upozorneniach a fyzických útokoch, čo jej menovaný psychopat za posledné mesiace vykonal, až si nakoniec zaobstaral zbraň a zavraždil ju! Veľmi sa bála o svoj život a prosila ma, čo má robiť. Hovorím jej, choď na políciu, s plačom mi odpovedala, že už bola, ale po každom útoku jej povedali, že nemôžu nič robiť, až keď ju pichne povedzme nožom do brucha. Je mi jej veľmi ľúto, že odišla z tohto sveta tak brutálnym a hrôzostrašným spôsobom a je mi ľúto nášho trinásťročného synka Sebastiana, ktorý stratil svedomitú mamu. Dúfam, že sa v tomto skorumpovanom štáte nastolí už konečne poriadny režim a zákon pre nás ľudí, ktorý nás bude chrániť," napísal Robert.

 

Ten žije vo Švajčiarsku, ale po smrti svojej exmanželky sa plánuje kvôli svojmu synovi vrátiť na Slovensko. „Zbohom Dáško a sľubujem a prísahám, že o nášho syna SEBASTIANKA sa postarám a vraciam sa žiť naspäť na Slovensko zo Švajčiarska,“ uzavrel na Facebooku Robert.

 

 

 

Včera mi brutalne zavraždily bývalú manželku pred 18. hod v Bratislave pred očami našej dcéry Terezky !!! Tv Noviny Mark...

Posted by Robi Chocholáček on Saturday, January 16, 2016

 

Polícia Róbertove obvinenia preveruje. „Všetky informácie v súčasnej dobe preverujeme. V prípade začal operatívnu kontrolu aj Odbor kontroly Sekcie kontroly a inšpekčnej služby MV SR. Počkáme na závery kontroly a potom zaujmeme stanovisko,“ informovala netky.sk tlačová hovorkyňa MV Andrea Dobiášová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies