FOTO Spolok Cukrárov Slovenska dnes opäť zlomil rekord, ašpirujú na zápis do Guinnessovej knihy

NETKY.SK • 18 August 2017, 13:01 • 2 min
FOTO Spolok Cukrárov Slovenska dnes opäť zlomil rekord, ašpirujú na zápis do Guinnessovej knihy

NITRA – Spolok Cukrárov Slovenska sa dnes, 17.08.2017 opäť zapísal medzi rekordérov. Počas výstavy Agrokomplex 2017 sa podarilo spoločne s návštevníkmi ozdobiť za 1 hodinu 896 „kapkejkov“ a symbolických 2017 kapkejkov za 2 hodiny a 11 minút.

slovakia

left justify in out

Hneď v prvý deň medzinárodnej výstavy Agrokomplex 2017 sa mohol každý návštevník zapojiť do pokusu o rekord v zdobení kapkejkov. Vopred upečené kapkejky si každý mohol ozdobiť podľa svojej fantázie.

 

Na priebeh pokusu o rekordné zápisy dohliadal komisár knihy slovenských rekordov, ktorý zaznamenal nielen úspešný pokus o nový slovenský rekord, ktorý má odteraz hodnotu 2017 ozdobených kapkejkov za 2 hodiny a 11 minút, ale sprostredkuje aj odoslanie dokumentácie o úspešnom pokuse o zápis do Guinnessovej knihy rekordov. Ak centrála registrácie svetových rekordov uzná, potvrdí tak úspešnosť pokusu a do najznámejšej knihy rekordov na svete zapíše údaj: 896 ozdobených kapkejkov v časovom limite 1 hodina.    




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies