FOTO Speváčku Lily Allen zatkli policajti, teraz majú problém!

NETKY.SK • 28 Júl 2014, 15:18 • 2 min
FOTO Speváčku Lily Allen zatkli policajti, teraz majú problém!

SYDNEY - Fotografia fingovaného zatknutia Lily Allen, ktorú britská speváčka zverejnila na internete, spôsobila dotyčným policajtom problémy. Tí podľa predstaviteľov Austrálskej federálnej polície porušili protokol a hrozí im interný postih.

slovakia

left justify in out

Spomínaná fotka vznikla pravdepodobne v nedeľu, keď speváčka priletela do austrálskeho mesta Gold Coast. Ako pre agentúru AFP uviedla jej hovorkyňa, snímka vznikla na žiadosť samotnej speváčky ako žart. Allen na fotke kľačí a policajti jej nasadzujú putá. Allen snímku publikovala prostredníctvom služby Instagram, neskôr ju však zmazala. Ešte predtým však link na ňu zverejnila aj na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, kde ju sleduje viac než 4,7 milióna ľudí. 

 

Dvadsaťdeväťročná Lily Allen po prvý raz predstavila verejnosti svoju hudbu v roku 2005, keď zverejnila niekoľko skladieb na portáli MySpace. Keďže si získala fanúšikov, nahrávacia spoločnosť Regal Recordings jej ponúkla zmluvu a následne so singlom Smile z debutovej nahrávky Alright, Still (2006) ovládla britský singlový rebríček. Komerčne úspešný album jej priniesol i nominácie na Brit Award či Grammy. O tri roky neskôr uzrela svetlo sveta druhá štúdiovka It's Not Me, It's You, ktorú v roku 2010 nominovali na Brit Award v kategórii Najlepší britský album a Allen si z ceremoniálu odniesla sošku pre Najlepšiu britskú sólovú interpretku. Z tejto nahrávky, ktorá sa umiestnila na vrchole britského albumového rebríčka, pochádzajú úspešné single ako The Fear a Not Fair. Allen má na konte aj tri prestížne ceny Ivor Novello, ktoré udeľuje Britská akadémia textárov, skladateľov a autorov (BASCA). Speváčka ohlásila koniec kariéry v roku 2009, no k hudbe sa vrátila, pretože sa údajne doma nudila. Začiatkom mája vydala tretí štúdiový album Sheezus (2014). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies