FOTO Šokujúce zistenie: Muž otehotnel so svojím priateľom, tešia sa z malého dievčatka

NETKY.SK • 13 November 2015, 19:00 • 2 min
FOTO Šokujúce zistenie: Muž otehotnel so svojím priateľom, tešia sa z malého dievčatka

PRILADELPHIA - Nečakané prekvapenie postihlo Kaydena Colemanho (29), ktorý patrí k transrodovým jedincom a už desať rokov žil ako muž. Po tom ako si päť rokov pichal testosterón, dal si amputovať prsia a naplno sa vžil so svojou mužskou rolou, zistil, že je tehotný.

slovakia

left justify in out

Spočiatku si myslel, že je iba nafúknutý, no tento pocit dlho neprechádzal. O pár týždňov neskôr ho príšerne rozbolel chrbát a požiadal svojho priateľa Elijaha (27)  o masáž. "Keď som ležal na bruchu, mal som pociť, že mám pod sebou vankúš, ale žiaden vankúš tam nebol," zdôveril sa Kayden.

 

"Nikdy by mi nenapadlo, že môžem otehotnieť, práve kvôli mužským hormónom, bol to pre mňa šok," dodal. Potom sa objavili aj bolesti v podbrušku. "Eljahovi som povedal, že si spravím tehotenský test, bral to ako vtip," hovorí. "Bol som veľmi nervózny a potom to prišlo, test to potvrdil." So svojim partnerom majú teraz 22 mesiacov starú dcérku Azaeliu. Netradičný typ rodiny, do akej sa narodila, jej plánujú vysvetliť, keď bude mať päť rokov.

 

Kayden sa narodil ako dievča v silne kresťanskej rodine a vyrastal s troma bratmi. "Vždy s nimi rozumel a chcel sa s nimi hrať. Dievčatá sa ale museli správať ako dievčatá a chlapci ako chlapci," spomína. Aj preto bolo ťažké oznámiť rodičom túto šťastnú novinu.

 

img

Kayden v časoch keď bol dievča.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona