FOTO Slovenskí futbalisti už dorazili do svojho prechodného domova vo Vichy

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 21:10 • 2 min
FOTO Slovenskí futbalisti už dorazili do svojho prechodného domova vo Vichy

VICHY - V pondelok niekoľko minút po 19.00 h prišla do svojho prechodného francúzskeho domova, do hotela Celestins de Spa vo Vichy, výprava A-mužstva Slovenska, ktoré koncom tohto týždňa - v sobotu 11. júna o 18.00 h súbojom s Walesom v Bordeaux - vstúpi do súťažného diania na XV. majstrovstvách Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla).

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Jána Kozáka do dejiska šampionátu odleteli v pondelok o 14.00 h z Letiska Milana Rastislava Štefánika v Bratislave, ale do svojho hotela vo Vichy prišli s takmer hodinovým časovým sklzom. Ich let mal 40-minútové meškanie, čo následne ovplyvnilo aj približne hodinový presun autobusom. Na slovenských futbalových reprezentantov napriek spomenutému časovému manku oproti pôvodnému časovému rozvrhu pred hotelom trpezlivo čakali zberatelia autogramov, miestni obyvatelia a tunajší malí futbalisti v klubových dresoch.

 

 

 

Z celej výpravy bol k zástupcom slovenských médií najústretovejší skúsený obranca a 79-násobný reprezentant SR Ján Ďurica. Opora zadných radov Kozákovho výberu priznala, že trochu komplikovaná cesta do miesta dočasného francúzskeho sídla ich unavila, hoci všetci sú veľmi radi, že vďaka úspechu v eliminačných bojoch o postup na ME 2016 mohli takúto cestu vôbec absolvovať. Tridsaťštyriročný rodák z Dunajskej Stredy na facebooku športovej sekcie denníka Plus jeden deň zdôraznil, že Slováci, ktorí budú hrať v základnej B - skupine s Walesom, Ruskom a Anglickom, sa budú usilovať vo Francúzsku zostať čo najdlhšie.

 

Podľa Jána Ďuricu čím viac sa bude odlet z Francúzska postupne odkladať, tým to bude lepšie vysvedčenie pre slovenskú reprezentáciu. Viac však o ambíciách A-tímu SR na tomto šampionáte skúsený zadák neprezradil, aby to nezakríkol. Potvrdil však slová, ktoré v pondelok pred odletom zopakovali viacerí reprezentanti, ktorí tvrdili, že do Francúzska sa idú pobiť o čo najlepší rezultát, aby na šampionáte starého kontinentu účinkovali čo najdlhšie. Delegáciu slovenských futbalistov, ktorých do hotela priviezol "šampionátový autobus" s ich ústredným mottom "Jeden národ, jedno srdce, jeden sen," miestni obyvatelia privítali potleskom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies