FOTO Slovenskí colníci prichitili gruzínskeho diplomata pri pašovaní cigariet

NETKY.SK • 22 December 2017, 14:00 • 2 min
FOTO Slovenskí colníci prichitili gruzínskeho diplomata pri pašovaní cigariet

BRATISLAVA - Na hraničnom priechode Vyšné Nemecké zastavili slovenskí colníci auto s členom gruzínskej diplomatickej misie.

slovakia

left justify in out

Ako informovala agentúru SITA hovorkyňa finančnej správy Ivana Skokanová ukázalo sa, že gruzínsky diplomat chcel prepašovať 2 250 kartónov cigariet. Gruzínec sa snažil prejsť hranicu v jazdnom pruhu vyhradenom pre členov diplomatických misií. Jeho vozidlo však nebolo označené diplomatickými prvkami a registrované bolo na fyzickú osobu, navyše s českým evidenčným číslom vozidla.

Colníci finančnej správy v aute vizuálne identifikovali podozrivý náklad, preto ho zastavili a chceli auto prehľadať. S tým však vodič nesúhlasil a zamkol sa v aute. Po deviatich hodinách, počas ktorých vodič odmietal spolupracovať, ho colníci odmietli vpustiť na Slovensko a musel sa vrátiť na Ukrajinu. Ukrajinským colníkom sa po 11 hodinách vyjednávania podarilo auto prehľadať. Pri prehliadke našli 2 250 kartónov cigariet, ktoré mohli skončiť na čiernom trhu.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies