FOTO Slávny seriál Baywatch sa vracia! Pamelu Anderson nahradí kráska, ktorá randí s DiCapriom

NETKY.SK • 26 Február 2016, 19:00 • 2 min
FOTO Slávny seriál Baywatch sa vracia! Pamelu Anderson nahradí kráska, ktorá randí s DiCapriom

LOS ANGELES – Slávny seriál Baywatch sa vráti na televízne obrazovky, avšak obľúbené hviezdy nahradia mladé herecké talenty.

slovakia

left justify in out

Kultovú rolu Pamely Anderson v remaku prevezme modelka Kelly Rohrbach, ktorá v súčasnosti randí s Leonardom DiCapriom.

 

Kelly (26) sa do úlohy pomaly vžíva, pričom zverejnila fotografie zo známej pieskovej pláže, kde zapózovala vo vykrojených plavkách, avšak po novom v čierno-bielom prevedení.

 

Magazínu Harper’s Bazaar v rozhovore prezradila, že rolou je veľmi nadšená. "Bola som naozaj nadšená. Je to predsa kultová rola! Máme dobrý tím, bude to zábava, som rada, že môžem byť toho súčasťou,“ povedala Kelly, ktorá má vraj k seriálu veľmi blízky vzťah.

 

"Bol to môj a mojej sestry obľúbený seriál, keď sme boli mladšie. Mali sme vtedy asi len 10 rokov a rodičia nám to nedovolili pozerať, pretože si mysleli, že to bolo príliš nemorálne. Tak sme vždy čakali, kým niekam odídu a potom sme to tajne sledovali,“ spomína Kelly na detstvo.

 

Kráska tiež priznala, že na rolu pripravuje aj svoje telo. "Páči sa mi jóga alebo akékoľvek iné mierne cvičenie," povedala. "Nemám rada bolestivé a náročné činnosti. Nie som jedna z tých ľudí, ktorí sa nasilu do niečoho tlačia. Netreba sa premáhať, to je kľúč k úspechu," dodala.

 

Kelly sa stretla aj s neprajníkmi, ktorí spochybňujú jej herecké schopnosti, keďže sa primárne venuje modelingu. Ona si z toho však ťažkú hlavu nerobí. "Prečo by som nemohla byť herečka, len preto, že som aj modelka? Je mi jedno, čo hovoria ľudia. Užívam toto krásne obdobie a nemienim sa obmedzovať kvôli tomu, ako ma ľudia vnímajú," vysvetlila Kelly. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies