FOTO Skončilo sa rozvodové konanie Johnnyho Deppa a Amber Heardovej: Takto ju vyplatí

NETKY.SK • 14 Január 2017, 10:14 • 2 min
FOTO Skončilo sa  rozvodové konanie Johnnyho Deppa a Amber Heardovej: Takto ju vyplatí

LOS ANGELES - Súd v Los Angeles ukončil v piatok rozvodové konanie medzi hollywoodskym hercom Johnnym Deppom a herečkou Amber Heardovou.

slovakia

left justify in out

Na základe dosiahnutej dohody Depp v rámci finančného vyrovnania vyplatí Heardovej sedem miliónov dolárov. Herečka ešte nedávno tvrdila, že časť týchto peňazí poukáže na dobročinné účely.

Heardová podala žiadosť o rozvod v máji minulého roku po 15 mesiacoch manželstva s Deppom. Hneď v máji súd 53-ročnému Deppovi nariadil, aby sa od Heardovej držal najmenej vo vzdialenosti 100 metrov po tom, ako uviedla, že manžel ju opakovane udrel a počas hádky po nej hodil telefón.

Johnny Depp sa s Heardovou zblížil po svojom rozchode s francúzskou speváčkou a herečkou Vanessou Paradis, s ktorou žil 14 rokov a majú spolu dve deti. S Heardovou sa zoznámil v roku 2011 pri nakrúcaní filmu Rumový denník. O rok neskôr sa zasnúbili a vo februári 2015 sa v Los Angeles zosobášili.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona