FOTO She´s Mercedes: Luxusná dámska jazda v Banskej Bystrici

NETKY.SK • 10 Október 2016, 10:34 • 2 min
FOTO She´s Mercedes: Luxusná dámska jazda v Banskej Bystrici

BANSKÁ BYSTRICA - Vo štvrtok večer (6.10.) sa v Banskej Bystrici uskutočnil pre vybraných hostí nádherný večierok s názvom She´s Mercedes v znamení jedinečnej jazdy hviezdneho štýlu, luxusu, inovácie a výnimočnej estetiky.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Organizátorkou večera bola JUDr. Katarína Filipová, konateľka spoločnosti Motor-Car Banská Bystrica s.r.o., ktorá je zároveň jedinou ženou v rámci Slovenskej republiky na poste riaditeľa spoločnosti Mercedes-Benz. Večierok venovala predovšetkým dámam, ich výnimočnej zmyselnosti a kráse, ktorá je stálou inšpiráciou legendárnej automobilovej značky Mercedes Benz.

 


Večerom sprevádzal známy herec Štefan Skrúcaný, medzi hosťami boli osobnosti ako Silvia Lakatošová, Karin Majtánová, Gabika Drobová a plastický chirurg Dušan Červený, ktorý prednášal o plastických operáciách a o jej trendoch. 

 

V rámci podujatia sa vďaka ALIZÉ Fashion House uskutočnila exkluzívna prehliadka najnovších módnych kolekcií značiek Gucci, Versace, Valentino, Emporio Armani alebo Dsquared. Ján Molnár so svojím tímom predviedli ako sa na módnych prehliadkach menia účesy modeliek v krátkom časovom úseku.

Hudobnými hosťami večera boli speváčka Natália Hatalová, gitarista Dávid Bílek a známy klavirista Richard Rikkon.

 

Mediálnym partnerom boli Netky.sk.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies