FOTO Sexi Rita Ora odhodila zábrany aj oblečenie: Na titulke časopisu hore bez

NETKY.SK • 29 Január 2016, 12:33 • 2 min
FOTO Sexi Rita Ora odhodila zábrany aj oblečenie: Na titulke časopisu hore bez

LONDÝN – Speváčka s kosovskými koreňmi Rita Ora (25) je známa tým, že nie je zrovna plachá. Tentoraz však ukázala hornú časť svojho tela v plnej kráse.

slovakia

left justify in out

Speváčka sa objavila hore bez pre časopis Lui magazine a o fotografie sa postaral známy a kontroverzný fotograf Terry Richardson, ktorý má s nahotou dlhoročné skúsenosti.

 

img

 

Keď už Rita nezaujme svojím spevom, určite zaujala svojimi dokonalými krivkami. Mnohí muži si teraz časopis kúpia práve kvôli nej.

 

Rita Sahatçiu Ora je rodáčkou z kosovskej Prištiny, odkiaľ sa však krátko po narodení s rodinou presťahovala do Londýna, kde vyrastala. Ako speváčka sa po prvý raz predstavila v roku 2007 v skladbe Awkward Craiga Davida. V roku 2011 sa jej podarilo upútať v skladbe DJ Fresha s názvom Hot Right Now. Na vrchol britského singlového rebríčka sa dostala aj s vlastnými skladbami How We Do (Party), R.I.P. a I Will Never Let You Down. Svoj zatiaľ jediný štúdiový album s názvom Ora vydala v auguste 2012, pričom s ním dobyla UK Chart. Príležitostne sa venuje aj herectvu, zahrala si napríklad v snímkach Šmejdi (2004), Rýchlo a Zbesilo 6 (2013) či Päťdesiat odtieňov sivej (2015). Speváčka v minulosti randila napríklad aj s Robom Kardashianom či hercom Jonahom Hillom.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona