FOTO Sexi modelka podozrivá z vraždy britského podnikateľa je na Slovensku: Pošlú ju do Španielska?!

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 15:56 • 2 min
FOTO Sexi modelka podozrivá z vraždy britského podnikateľa je na Slovensku: Pošlú ju do Španielska?!

TRENČÍN – Slovenská modelka Mária Kukučová (24), ktorá je obvinená z vraždy britského milionára Andrewa Busha (†48) sa momentálne nachádza v policajnej cele na KR PZ v Trenčíne. Aký osud ju čaká: Budú ju súdiť na Slovensku, alebo v Španielsku?

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročná rodáčka z obce Nová Bošáca mal zavraždiť podnikateľa z anglického mesta Bristol Andrewa Busha v jeho luxusnej vile na pobreží Costa del Sol. Kukučková sa včera sama prihlásila na polícii v Novom Meste nad Váhom v sprievode svojich rodičov a brata.

 

Momentálne sa Mária nachádza v Trenčíne, kde sa podrobila výsluchu. „V súčasnej dobe Krajská prokuratúra v Trenčíne vykonáva predbežné vyšetrovanie v zmysle zákona o Európskom zatykačom rozkaze za tým účelom, či sú splnené podmienky na vykonanie Európskeho zatýkacieho rozkazu (EZR).  EZR bol vydaný justičným orgánom Španielskeho kráľovstva.“ Povedal pre netky.sk hovorca Krajskej prokuratúry v Trenčíne Marián Sipavý.

 

Mária Kukučová na Slovensku

 

img

 

O Kukučovej osude sa rozhodne v najbližších dňoch. Buď ostane na Slovensku, kde bude súdená a v prípade odsúdenia aj uväznená, alebo ju pošlú do Španielska, na žiadosť tamojšej polície. Hovorkyňa španielskej polície sa pre britský denník dailymail vyjadrila, že „španielske úrady už dávajú dokopy dokumenty na žiadosť o jej prevoz do šapnielska."

 

Ako sa vyjadrila o Márii Kukučovej partnerka zavraždeného britského obchodníka sa dočítate TU!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies