FOTO Seniorka vystrašila cestujúcich na letisku nápisom na taške. Nečudo

NETKY.SK • 10 Apríl 2018, 09:14 • 2 min
FOTO Seniorka vystrašila cestujúcich na letisku nápisom na taške. Nečudo

BRISBANE - O poriadny rozruch na letisku v austrálskom Brisbane sa postarala seniorka z Indie Venkata Lakšmí. Keď totiž na výdaj batožín prišla jej taška s veľkým nápisom Bomb to Brisbane (Bomba do Brisbane), ostatní cestujúci sa vydesili a jedna žena to nahlásila letiskovej ochranke. Ukázalo sa však, že slovo Bomb bola skratka pre Bombaj, odkiaľ Indka letela.

slovakia

left justify in out

Prípadom sa zaoberala austrálska federálna polícia, ktorá podrobila 65-ročnú ženu výsluchu, informovala agentúra Reuters.

 

"Mysleli si, že v taške niečo ukrýva, ľudia kvôli tomu panikárili. Povedali jej, aby tú tašku otvorila a pýtali sa, prečo je na nej nápis bomba," uviedla pre server News18 dcéra pasažierky Devi Jothiraj. 

 

 

 

 

Lakšmí im následne vysvetlila, že Bomb je skratka pre Bombaj - predtým sa názov Bombay v angličtine bežne používal, kým ho nenahradilo terajšie označenie Mumbai, píše server Novinky.cz.

 

Cestujúca, ktorá podozrivú tašku nahlásila, si najprv myslela, že by mohlo ísť o vtip. "Popravde som nevedela, čo si o tom mám myslieť, ale keď som potom videla, že prichádza polícia, došlo mi, že to asi bude závažné," uviedla. 

 

Najviac vydesená bola nakoniec samotná Lakšmí.

 

Aj keď sa celá situácia vysvetlila, polícii vtipná neprišla ani náhodou. Celá oblasť výdaja batožín musela byť podľa protokolu skontrolovaná, či sa v nej nenachádza nejaký nebezpečný predmet.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies