FOTO Sen každého muža: Multimilionár si užíva svoj život!

NETKY.SK • 3 December 2013, 13:11 • 2 min
FOTO Sen každého muža: Multimilionár si užíva svoj život!

LOS ANGELES – Multimilionár Dan Bilzerian (32), ktorý žije v americkom meste Los Angeles si žije neuveriteľný život. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram pridáva fotografie, na ktorých sú len luxusné autá, nahé dievčatá, peniaze a zbrane.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný Američan sa živí ako profesionálny gambler. Hrá poker a založil online-pokrovú stránku Victory Poker. Jeho majetok sa odhaduje na 100 miliónov amerických dolárov. Nie je to však len tak obyčajný multimilionár. Svoj život si užíva plnými dúškami. Fotografie z jeho života zabávajú takmer 100-tisíc jeho nasledovateľov na Instagrame.

 

Viacero ľudí si myslí, že Bilzerian má svoje peniaze od otca. Ten pracuje ako bankár a v roku 1989 ho uväznili na štyri roky za podvody a dostal pokutu 1,5 milióna dolárov. Nie je to však pravda. Bilzerian zostal na vysokej škole úplne na mizine. „V druhom ročníku na univerzite som prehral všetky peniaze, predal som nejaké zbrane a 750 dolárov som v stávkach premenil na 10-tisíc. Odletel som do Las Vegas, kde som z tých 10-tisíc spravil 187-tisíc,“ povedal Bilzerian v rozhovore.

 

Bilzerian vyštudoval univerzitu na Južnej Floride, a skoro sa dostal do amerických špeciálnych jednotiek Navy SEALs, odkiaľ ho vyhodili po tom, čo nazval svojho veliteľa „ču**kom“. Stal sa víťazom mnohých pokrových turnajov a v roku 2009 vyhral najslávnejší turnaj World Series of Poker.

 

Jeho zdravotný stav však nie je najlepší. Keď mal 25 dostal dvojitý infarkt po tom, čo štyri dni nespal a užíval si na zimnej dovolenke s priateľmi. V auguste 2011 zas dostal pľúcnu embóliu z častého cestovania na pokrové turnaje.

Bilzerian naposledy pomohol obetiam tajfúnu Haiyan na Filipínach, ktorým venoval 100-tisíc dolárov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies