FOTO Schudla tak radikálne, že čoskoro asi zomrie, chcela by byť opäť tučná

NETKY.SK • 22 Február 2017, 17:00 • 2 min
FOTO Schudla tak radikálne, že čoskoro asi zomrie, chcela by byť opäť tučná

LIVERPOOL – Mladá Britka trpiaca nadváhou znenazdajky ochorela, po čom extrémne rýchlo schudla vyše 72 kg.

slovakia

left justify in out

Aj keď je z nej už iba kosť a koža, jej váha stále klesá. Claire Connolly, ktorá má len 25 rokov, je presvedčená, že čoskoro umrie a preto si chystá vlastný pohreb. Jej rodina sa s tým odmieta zmieriť, no Claire si už vybrala šaty, hudbu i kvety, ktoré si praje na poslednej rozlúčke.

 

img

 

“Cítim sa stále slabšia a slabšia. Zúfalo sa chcem vyliečiť, ale netuším ako,“ povedala Claire. “Kedysi som túžila po štíhlej postave, teraz by som dala všetko za to, aby som mala opäť 114 kg,“ vysvetľuje.

 

Bolo to úplne zdravé dievča, jediné nedostatky mal zrak. Po narodeninovej oslave jej matky v roku 2013 nečakane ochorela. Začala zvracať a už to neprestalo. Všetko čo zje, ide okamžite von.

 

img

Claire (vľavo)

 

Spočiatku sa to nebrala tragicky, pretože začala rýchlo chudnúť a ľudia jej hovorili, ako veľmi opeknela. Neskôr však prekročila hranicu medzi atraktívnou štíhlosťou a nebezpečnou podvyživenosťou.

 

Doktori si s ňou nevedia rady. Najskôr sa domnievali, že ide o psychický problém, no psychológovi sa javí úplne v poriadku. V tráviacom trakte tiež nevidia konkrétny problém. Napokon jej diagnostikovali gastro-parézu. Liečba ale nezaberá, Claire stále chudne a slabne. Keďže všetko jedno vyvráti, musí byť vyživovaná vnútrožilovo cez infúzie.

 

Claire študovala obchodný manažment a pracovala popri tom v účtovníctve. Musela s tým však skončiť, pretože jej telo má čo robiť, aby vôbec prežilo.

 

Dala by všetko za to, aby sa jej starý život vrátil.  




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies