FOTO a VIDEO Sacha Baron Cohen na premiére svojho filmu v slipoch, šľapkách a obklopený ženami

NETKY.SK • 23 Február 2016, 08:58 • 2 min
FOTO a VIDEO Sacha Baron Cohen na premiére svojho filmu v slipoch, šľapkách a obklopený ženami

LONDÝN – Britský komik Sacha Baron Cohen (44) je známy svojimi excesmi nielen vo filmoch, ale aj na červenom koberci počas premiéry. Včera večer uvádzal do kín svoj najnovší film Grimsby.

slovakia

left justify in out

Cohen prišiel na premiéru v striebornej dodávke a bielom župane. Keď si ho dal dole, mal pod ním iba vrchný diel oblečenia, slipy a na nohách mal šľapky a vysoko vytiahnuté čierne ponožky.

 

Na červenom koberci sa vedľa neho objavila aj jeho manželka Isla Fischerová, ktorá ho kŕmila hranolkami, zatial čo okolo neho sa motali sexi dievčatá v plavkách.

 

 

Herec sa veľmi rád objavuje na premiérach ako postava, ktorú hrá. V roku 2012 sa objavil ako Admiral General Aladeen počas premiéry filmu Diktátor. Okolo seba mal sexi ženy a v ruke urnu s popolom Kim Čong-ila.

 

 

V roku 2009 sa objavil ako homosexuálny moderátor Bruno. Oblečené mal iba kožené trenírky a čapicu z medvedej srsti.

 

 

Keď v Londýne uvádzal premiéru filmu Borat v roku 2006 prišiel na voze, ktorý ťahala mula a spolu sním prišlo niekoľko Kazachov.

 

 

V novom filme s názvom Grimsby hrá Cohen futbalového chuligána, ktorý sa stane špiónom kvôli jeho bratovi, s ktorým ich po narodení oddelili.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies