FOTO Rybárovi sa podaril poriadny úlovok! Šokovalo ho, čo našiel v ústach ostrieža

NETKY.SK • 28 Jún 2017, 11:38 • 2 min
FOTO Rybárovi sa podaril poriadny úlovok! Šokovalo ho, čo našiel v ústach ostrieža

Mladý rybár z amerického štátu Missouri ulovil niečo, čo sa len tak nevidí.

slovakia

left justify in out

22- ročný Monroe MacKinney už rybárči nejaký ten rok. Nedávno takto relaxoval pri jazere na pozemku svojich rodičov. Netrvalo dlho a z vody vytiahol pekného ostrieža. Keď sa potešený chystal vytiahnuť rybe háčik z úst, prekvapilo ho niečo nevídané. Ostriež mal v ústach malého krtka!

 

Monroe priznáva, že v prvom okamihu, keď tento nevídaný úkaz zbadal, tak strašne sa vyľakal, že ostrieža takmer pustil do vody. Po chvíli však situáciu predýchal a vrátil sa, aby sa lepšie pozrel, čo to vlastne ulovil. Ostriež mal v ústach skutočne krtka. Nakoľko tomu rybár nemohol uveriť a predpokladal, že by rovnako pochybovalo aj jeho okolie, rozhodol sa tento výjav odfotiť.

 

Ako sa krtko do úst ostrieža dostal ostáva veľkou záhadou. Nedokáže si to vysvetliť ani Monroe, ani jeho okolie. Fotografie však uverejnil na internet a tým spustil vlnu mnohých konšpirácii a teórii o tom, ako sa niečo také vôbec mohlo udiať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies