FOTO Rybári chytili neuveriteľný úlovok pomocou návnady obsahujúcej popol ich mŕtveho kamaráta

NETKY.SK • 22 September 2017, 12:48 • 2 min
FOTO Rybári chytili neuveriteľný úlovok pomocou návnady obsahujúcej popol ich mŕtveho kamaráta

Dvaja rybári splnili posledné želanie svojmu priateľovi a pomocou popola z jeho pozostatkov ulovili gigantickú rybu.

slovakia

left justify in out

Paul Fairbrass a Cliff Dale sú dlhoroční priatelia a rybárčenie je ich veľkou záľubou. Pred časom sa aj so svojim tretím „parťákom“ Ronom rozhodli, že si pôjdu zarybárčiť do Thajska. Ron však trpel onkologickým ochorením a tesne pred ich spoločným výletom rakovine podľahol. Jeho posledným želaním bolo, aby Paul a Cliff v Thajsku využili jeho pozostatky v podobe popola a vyrobili pomocou neho návnadu na ryby.

 

Kamaráti mu toto prianie splnili. Do Thajska sa vydali už bez neho, no niesli so sebou polovicu jeho popola. Druhú polovicu si nechala Ronova manželka. Paul a Cliff následne vymysleli originálnu receptúru, ktorej hlavnou prísadou boli práve pozostatky zosnulého rybára a pracovne ju nazvali „Purple Ron“. Vytvorili z nej guľaté návnady a tie použili pri love rýb.

 

Špeciálne lákadlo pre ryby si nechali až na posledný deň svojho 9 dňového exotického pobytu. Rozhodne sa to však oplatilo. Podarilo sa im totiž chytiť 81 kilogramového kapra. Verný kamarát im takto poslal posledný pozdrav z druhého sveta.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies