FOTO Ružomberčania si zahrali hokej, kouč Pecko chce na jar vyššie

NETKY.SK • 8 December 2015, 08:41 • 2 min
FOTO Ružomberčania si zahrali hokej, kouč Pecko chce na jar vyššie

RUŽOMBEROK - Po víkendovom skončení jesennej časti najvyššej slovenskej súťaže 2015/2016 sa futbalisti MFK Ružomberok, ako už býva v ostatných rokoch tradíciou, preorientovali na hokej.

slovakia

left justify in out

Ešte pred odchodom na dovolenky si hráči obuli korčule a na tamojšom zimnom štadióne absolvovali duely na ľadovej ploche. Prvý plánovaný termín mali v pondelok predpoludním, rozlúčku pripravujú v stredu 9. decembra od 9.00 h. "Je to spríjemnenie, trošku iný pohyb ako pri futbale. Myslím si, že aj partia to ocení, keď sme skončili ligu a teraz máme ešte týždeň, kedy si môžeme zahrať hokej a je to ešte spojené s kondičnými testami,“ povedal kapitán "ruže" Štefan Zošák.

 

Ružomberku patrí po jesenných devätnástich odohraných kolách v tabuľke futbalovej Fortuna ligy v konkurencii tucta účastníkov 8. miesto s 24 bodmi (bilancia: 6 - 6 - 7, skóre 25:27), hoci pred touto sezónou mali v klube vyššie ambície. Trénera MFK Ladislava Pecka potešilo v jesennej derniére aj tesné domáce víťazstvo 3:2 nad predposlednou Podbrezovou. "Po priaznivom stave 2:0 sme boli rozhádzaní a dostali dva góly. Súper mal šance, chvalabohu sme sa zmobilizovali a dokázali sme ešte vyvinúť tlak. Napokon sme získali na našu stranu víťazstvo, ktoré nám dáva väčší pokoj v zimnej prestávke. Na jar sa sústredíme na pohárovú súťaž Slovnaft Cup (súperom Ružomberka vo štvrťfinále je FC ViOn Zlaté Moravce, pozn.) a aj na to, aby sme sa v tabuľke najvyššej súťaže vyšplhali vyššie," uviedol kouč Pecko.

 

 

V pondelok 7. decembra 2015 si naši hráči zahrali hokej. Ako vníma tradičnú ružomberskú rozlúčku s rokom kapitán A muž...

Posted by MFK Ružomberok on Monday, December 7, 2015



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies