FOTO Ruská zlatokopka o tragédii v Nice: Škoda, že zrušili ohňostroje

NETKY.SK • 18 Júl 2016, 11:16 • 2 min
FOTO Ruská zlatokopka o tragédii v Nice: Škoda, že zrušili ohňostroje

NICE – Ruská zlatokopka Khristina Sysoeva sa rovnako ako mnohí ďalší ľudia v Nice tešila na ohňostroj pri príležitosti dobytia Bastily. Ten však zrušili kvôli zbesilému útoku na promenáde.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ruska Khristina Sysoeva bola v čase útoku na jachte neďaleko mesta Nice. Na sociálnych sieťach však vzbudila svojimi príspevkami vlnu nevôle. Bývala partnerka britského milionára bola sklamaná, že ohňostroj nevidela, to čo však na sociálnej sieti napísala je neuveriteľné.

 

img

 

Namiesto toho, aby vyjadrila sústrasť pozostalým obetiam zbesilého útoku, oplakávala nevydarený výlet loďou. „Som v poriadku, ale je škoda, že boli zrušené ohňostroje. Máme ochranku, takže sme v poriadku,“ napísala 35-ročná Ruska a dodala: „Relaxovali sme na jachte a večerali, keď prišiel Francúz, ktorý povedal, že vypukol nejaký teroristický útok, preto musíme odísť na pobrežie. Počasie bolo tiež zlé. Boli sme nahnevaní, chceli sme vidieť ohňostroj, ale potom sa stala tá hrôza a všetko zrušili.”

 

img

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies