FOTO Ronda Rousey sa predstaví nahá na titulke Sports Illustrated

NETKY.SK • 16 Február 2016, 21:28 • 2 min
FOTO Ronda Rousey sa predstaví nahá na titulke Sports Illustrated

LOS ANGELES - Ronde sa podaril zasa husársky kúsok. Stala sa z nej titulná tvár špeciálnej edície Sports Ilustrated.

slovakia

left justify in out

Minulý týždeň vyšla špeciálna edícia Sports Ilustrated a to prvý krát v troch vydaniach. Prvé vydanie predstavuje klasicky tenké, druhé plnoštíhle a tretie atletické postavy modeliek.

 

Sports ilustrated je populárny po celom svete, aj preto sprevádzalo predstavenie špeciálnej edície veľké show. To, že vydajú naraz tri čísla bolo tajomstvo až do poslednej chvíle. Netušili to ani samotné modelky. A do poslednej chvíle nevedeli ani ktorá z nich bude na titulnej stránke. Pred vyhlásením ktorá bude poctená s titulnou fotkou si ich zavolali na pódium. Bola tam Ronda Rousey, Haylie Clauson a Ashley Graham. Po tom ako vyhlásili všetky tri mená bola radosť veľká, najviac bola prekvapená asi Rousey, ktorá potom ledva vedela prehovoriť keď sa jej pýtali na pocity z takéhoto úspechu.

 

Ronda je na fotografiách nahá, plavky má na tele iba namaľované.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies