FOTO Romantika ho neopustila ani po katastrofe, ktorá ich postihla: Američan požiadal manželku o ruku druhýkrát takto!

NETKY.SK • 21 Júl 2018, 12:00 • 2 min
FOTO Romantika ho neopustila ani po katastrofe, ktorá ich postihla: Američan požiadal manželku o ruku druhýkrát takto!

Aj takú nepríjemnú situáciu ako kompletné vyhorenie milovaného domova dokázal zmeniť na romantickú spomienku.

slovakia

left justify in out

Kaliforniu pre veľké teplá a suchá každoročne sužujú masívne požiare. Postihujú tisíce obyvateľov, ktorí kvôli nim v lepšom prípade prídu o strechu nad hlavou, v horšom o blízkych. Živel postihol aj rodinu Raových, ktorá vo svojom novom dome žila ani nie tri roky.

 

Požiar vypukol v čase, keď sa manželia spolu so svojimi dvoma dcérami chystali na spánok. Zložili si preto všetky cennosti vrátane snubných prsteňov. Katastrofa sa však zomlela tak rýchlo, že rodina stihla z domu aj so svojimi domácimi miláčikmi utiecť v poslednej chvíli. Všetky ich veci zhoreli spolu s domom.

 

Po niekoľkých dňoch, keď sa situácia aspoň čiastočne upokojila, rozhodli sa zdrvení manželia na miesto požiaru vrátiť, aby našli aspoň svoje svadobné symboly lásky. Prehrabávali sa v popole, no bezúspešne. Až sa zrazu Ishuovi podarilo nájsť zásnubný prsteň, ktorý svojej žene venoval. Bez slova si pred ňu kľakol a o ruku ju požiadal druhýkrát. Dojatá žena, samozrejme, súhlasila.

 

Toto romantické gesto obaja považujú za začiatok nového života. Stále však budú jeden pri druhom, nech sa deje čokoľvek. „Je to najkrajšia a najpohodovejšia žena, akú poznám,“ vyznal sa Ishu zo svojich citov k manželke.

 

img

Druhé zásnuby prebehli priamo na zhorenisku

Zdroj: Profimedia

 

 

 

img

Snubný prsteň prežil aj požiar

Zdroj: Profimedia

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona