FOTO Romantická večera? V Taliansku sa to robí takto!

NETKY.SK • 2 December 2017, 11:00 • 2 min
FOTO Romantická večera? V Taliansku sa to robí takto!

Talian si založil reštauráciu, s akou ste sa zrejme ešte nestretli.

slovakia

left justify in out

Málokedy nastane situácia, že sme v reštaurácii sami. A ak sa to náhodou aj stane, zrejme nejde o veľmi vychytenú a kvalitnú prevádzku. Občas by sme ale napriek tomu chceli skĺbiť súkromie a príjemnú intímnu atmosféru s gastronomickým zážitkom, o ktorý sa za nás postará niekto iný. A práve na tejto myšlienke založil svoje podnikanie istý taliansky kuchár.

 

Remo di Claudio našiel dieru na trhu. Otvoril si reštauráciu len pre dvoch ľudí. Tu si bez akýchkoľvek rušivých momentov môžu vychutnať spoločnú romantickú večeru. Podnik je ideálnym miestom na utuženie vzťahu, ale aj pre výnimočné príležitosti. Preto si majiteľ mimoriadne zakladá na tom, aby bola do detailu naplánovaná a pripravená každá maličkosť.

 

„Zakaždým sa so zákazníkmi dopredu dohodneme na všetkých detailoch a zistíme, čo vlastne oslavujú. Dôležitý je tiež príchod. Musíme mať čas všetko pripraviť a zapáliť všetky sviečky – len v záhrade ich je 50.“ opísal fungovanie reštaurácie Remo.

 

Táto špecifická prevádzka sa nachádza vo veľmi pokojnej dedinke. Ide vlastne len o jednoduchý kamenný domček uprostred krásnej záhrady, kde majiteľ, kuchár aj čašník sú jediná osoba. Pár, ktorý si chce takto vychutnať spoločné chvíle teda nie je nikým a ničím rušený.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies