FOTO Rodina zažila v lietadle známych aerolínii niečo strašné! Nechceli by ste byť v ich koži

NETKY.SK • 23 Október 2017, 15:00 • 2 min
FOTO Rodina zažila v lietadle známych aerolínii niečo strašné! Nechceli by ste byť v ich koži

Mladá rodina z Kanady na svoj výlet do Slovinska tak skoro nezabudne.

slovakia

left justify in out

Heather Szilagyiová sa spolu so svojou 7-ročnou dcérkou a snúbencom rozhodli, že navštívia Slovinsko. Nakoľko sú z Vancouveru, museli letieť najskôr do Londýna až následne prestúpiť na lietadlo do cieľovej destinácie. Medzikontinentálny let sa však zmenil na nočnú moru.

 

Dovolenka často začína už cestou na miesto pobytu, počas ktorej sa človek dokáže na nastávajúci oddych dokonale naladiť. V tomto prípade to však bol pravý opak. Krátko na to, čo sa lietadlo spoločnosti British Airways zdvihlo z zeme, Heather si všimla niečo neobvyklé. Na sedadle oproti nej boli čiastočky pripomínajúce ľanové semienka. Keď sa však prizrela bližšie, zistila, že tieto „ľanové semienka“ majú nohy a hýbu sa. Pochopila, že ide o posteľné ploštice.

 

Čoskoro zistila, že chrobáky lozia aj po sedadlách, na ktorých sedia. Okamžite požiadala personál, aby im umožnil presadnúť si, no nestalo sa tak. Niekoľkohodinový let museli prežiť s plošticami všade navôkol, ktoré ich nepríjemne hrýzli.

 

Heather obvinila aerolínie z toho, že im zničili celý rodinný výlet. Ten si vraj už nedokázali užiť, pretože ho strávili praním oblečenia, umývaním a liečením bolestivých štípancov. Spiatočnú cestu chceli následne absolvovať inými aerolinkami.

 

Hovorca British Airways sa v mene spoločnosti za tento incident ospravedlnil. Uviedol však, že lietadlá pravidelne kontrolujú a čistia a takéto prípady sú mimoriadne zriedkavé. To už, žiaľ, nič nezmení na skutočnosti, že trojica si nekonečnú cestu z Kanady do Anglicka doslova odtrpela.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies