FOTO Rodina zastreleného milionára navštívila miesto činu: Dcéra zanechala otcovi odkaz!

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 16:22 • 2 min
FOTO Rodina zastreleného milionára navštívila miesto činu: Dcéra zanechala otcovi odkaz!

ESTEPONA – Svetové médiá zapĺňajú správy o Slovenke Márii Kukučovej, ktoré je obvinená z vraždy bristolského milionára Andrewa Busha. Včera sa prišli na miesto činu pozrieť Bushova exmanželka s dcérou.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Prvá manželka britského milionára Samantha Masonová (45) prišla do luxusnej vily na španielskom pobreží Costa del Sol v sprievode svojej sestry Rachel a jej dcéry Ellie (19).

 

Z obrovskej vily, ktorá má päť spální odniesli zopár Bushových vecí a k dverám položili kvety. Dcéra Ellie zanechala otcovi aj dojemný list na rozlúčku, v ktorom píše: „Ocko, príliš skoro si od nás odišiel. Navždy ťa budeme ľúbiť a každý deň nám viac chýbaš. Si skvelý človek a ovplyvnil si životy mnohých. Bolo nám požehnané mať ťa v našich životoch, bez teba už nič nebude ako predtým. Vždy si tu bol pre mňa. Prisahám, že budeš na mňa hrdý. Je teraz len na nás, aby sme vykročili nasledovali tvoj odkaz, ktorý si tu zanechal. Navždy ta ľúbim.“

 

img

 

Bushova rodina prišla do Španielska previezť telo zosnulého Andrewa do rodného Anglicka.

 

Bushova posledná partnerka dvadsaťročná Ruska Maria Korotajevová teraz trávi čas spolu s rodinu a priateľmi v španielskom meste Tenerife. Podľa jej výpovede v čase streľby sedela v aute a Kukučová vyšla z domu, prinútila ju vystúpiť a odišla.

 

img

 

Slovenská modelka Mária Kukučová momentálne sedí vo väzbe v Ilavskej väznici, kde Čaká na súd o tom, či ju vydajú do Španielska. Mladá modelka sa bráni tým, že keď odchádzala zo Španielska, Bush ešte žil. Márii v prípade usvedčenia hrozí v Španielsku až 25 rokov za mrežami.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies