FOTO Rodina s dvoma malými deťmi predáva všetok majetok, aby mohla cestovať po svete

NETKY.SK • 16 Máj 2017, 17:20 • 2 min
FOTO Rodina s dvoma malými deťmi predáva všetok majetok, aby mohla cestovať po svete

WALES – Väčšina mladých ľudí v dnešnej dobe odkladá rodičovstvo na čo najneskôr. Obávajú sa, že deti by mohli prekážať ich kariére a tiež, že by sa s nimi nedalo cestovať. To čo robí mladá rodina z Walesu je tak pre bežných smrteľníkov úplne šialené.

slovakia

left justify in out

Clare Fisher a jej manžel Ian majú dcéru Maddison (3) a syna Kallana (5). V súčasnosti predávajú všetok svoj majetok, aby z týchto peňazí potom mohli cestovať po celom svete (aj s deťmi).

 

 

* PLEASE COMMENT OR TAG - it could really help someone * Some of our time will be spent schooling the children, some time exploring and other times resting, but it wouldn't be fair to travel the world without giving some of our time to help others. If you know anyone around the world that runs a service project they need help with or maybe you've come across some people on your travels that need help, and don't have access to social media....whatever it is please let us know below. This is a big dream of mine finally coming true and I'm so excited to get the children involved. Thank you for your help ❤️ #helpothers #lifelessons #worldschooling #service #travel #traveltheworld #traveltheworldfamily #family #newfriends #volunteer

Príspevok, ktorý zdieľa Travel The World Family (@traveltheworldfamily),

 

 

We've arrived at our new apartment 😍 wow!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Travel The World Family (@traveltheworldfamily),

 

Po smrti člena rodiny sa rozhodli, že chcú zo sveta vidieť čo najviac. Deti zoberú zo školy a pôjdu na cestu. Dokonca zvažujú aj možnosť, že sa už nikdy nevrátia do Spojeného kráľovstva.

 

"Po smrti člena rodiny a blízkeho priateľa sme sa jedného dňa na seba pozreli a povedali si: Prečo to jednoducho neurobíme?" uviedla Clare. "Cestujeme ako rodina aj trikrát za rok, ak je to možné. Nedávno sme sa vrátili z Dubaja. Sme šťastní len, ak cestujeme alebo plánujeme cestu,“ dodala.

 

 

Na veľký výlet, ktorý chystajú nemajú žiaden časový limit. Predbežný plán je osem mesiacov cestovať, potom sa vrátiť pozrieť rodinu a zase odcestovať.

 

Clare pracuje z domu ako obchodný tréner, zatiaľ čo Ian robí pre mediálnu spoločnosť. Svoje dobrodružstvo chcú dokumentovať na Instagrame, Facebooku aj na YouTube.

 

„Nemáme žiaden konkrétny plán, kedy sa vrátime. Je pravdepodobné, že sa usadíme na mieste, ktoré si najviac zamilujeme," tvrdí Clare.

 

 

Clare oceňuje možnosť pracovať z domu. Môže tak fungovať kdekoľvek na svete a nemusí dávať výpoveď. Deti chcú vzdelávať sami podľa učebných osnov a pomocou on-line virtuálnej školy.

 

Prvú časť dobrodružstva odštartujú po Vianociach. Plánujú navštíviť Mallorku, Thajsko, Vietnam, Kambodžu, Malajziu, Filipíny, Indonéziu, Srí Lanku, Nový Zéland, Austráliu a Fidži. Na ďalšom výjazde by chceli preskúmať USA a Kanadu.

 

 

 

love this photo of the babies <3 #portocristo #brotherandsister #peasinapod #love #together

Príspevok, ktorý zdieľa Travel The World Family (@traveltheworldfamily),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies