FOTO Rodina prežila dva dni havarovanom džípe v teplotách -30°C!

NETKY.SK • 12 December 2013, 14:55 • 2 min
FOTO Rodina prežila dva dni havarovanom džípe v teplotách -30°C!

ATLANTA - Všetkým šiestim členom rodiny z americkej Nevady, ktorí prežili takmer dva dni v havarovanom aute pri teplotách do mínus 30 stupňov Celzia, sa podľa lekárov darí "veľmi dobre" a tešia sa na Vianoce. O prípade v stredu informovala tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

V utorok miestneho času našli záchranné tímy havarovaný džíp, ktorý zišiel z cesty na severozápade Nevady a prevrátil sa. Hlavne deti prežili vďaka duchaprítomnosti dospelých.

James Glanton (34) a jeho priateľka Christina McIntee (25) urobili vonku oheň a rozpálili kamene, ktoré v noci v aute zohrievali štyri deti vo veku 10, 4, 4 a 3 roky.

 Lekár Doug Vacek uviedol, že všetci zachránení sa majú dobre a naozaj sú šťastní, pretože tieto Vianoce si užijú viac ako inokedy. Výletníkom pomohlo, že mali so sebou vodu, potraviny a teplé zimné oblečenie. Do pátrania po rodine sa zapojilo až do 200 ľudí.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies