FOTO Rodičia pozor: V Bratislave údajne úraduje únosca detí!

NETKY.SK • 15 Apríl 2016, 14:50 • 2 min
FOTO Rodičia pozor: V Bratislave údajne úraduje únosca detí!

BRATISLAVA - Rodičia pozor! V hlavnom meste prevdepodobne úraduje únosca detí!

slovakia

left justify in out

Denník Plus 1 deň varuje rodičov, aby dávali pozor na svoje ratolesti a poučili, ako sa správať v meste.

 

Nechýbalo veľa a sedemročné dievčatko mohlo skončiť v rukách únoscu, zdôraznil denník. Zachránil ho František, ktorý v utorok 12. apríla zabránil približne 45-ročnému mužovi uniesť dievčatko v hlavnom meste Slovenska.

 

"Snažil sa ju nalákať do auta pod zámienku, že ju odvezie k matke," hovorí mladý človek, ktorého denník nazýva František a ktorý celú situáciu videl z auta. Zastavil preto pred ním a zablokoval jeho vozidlo. "Keď som ho konfrontoval, bolo na ňom vidno znepokojenie a pýtal sa, či som od polície," opisuje František situáciu.

 

Všimol si, že muž rozpráva zmiešane, ukrajinsko-slovensky, je silnejšej postavy a oblečenú mal športovú džogingovú súpravu. Šoféroval auto značky Alfa Romeo so žilinskou poznávacou značkou.

 

František potom sledoval dievčatko celou cestou domov. Kontaktoval aj políciu. "Informáciu o uvedenom konaní sme prijali, v súčasnosti ju preverujeme. V danom mieste sme zvýšili hliadkovú činnosť policajtov," povedala hovorkyňa polície Tatiana Kurucová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies