FOTO Rihanna to prepískla, pošliapala česť britskej kráľovnej počas osláv jej narodenín

NETKY.SK • 24 Apríl 2017, 16:55 • 2 min
FOTO Rihanna to prepískla, pošliapala česť britskej kráľovnej počas osláv jej narodenín

LONDÝN – Rihanna, ktorá je známa sporým obliekaním, drzými gestami a extrovertným správaním tentoraz šokovala omnoho tvrdšie ako obvykle.

slovakia

left justify in out

Zobrala si na mušku samotnú britskú kráľovnú a poriadne sa s jej osobou „vyšantila.“ Ľudia si lámu hlavu nad tým, čo jej to vôbec napadlo?

 

Britská kráľovná Alžbeta II. pred troma dňami oslávila svoje 91. narodeniny a celý svet jej prial všetko najlepšie.

 

Výnimkou bola barbadoská speváčka Rihanna, ktorá jej svoju pozornosť opätovala inak.

 

Namiesto gratulácií svoj Instagram zaplavila svojimi fotografiami v najdivokejších outfitoch, pričom si pomocou fotomontáže vymenila tvár za tú Alžbetinu. Výsledok, ktorý z toho vznikol je veľmi „smiešny“ a nanajvýš neúctivý.

 

img

 

Celebrita zrejme zabudla, že medzi jej fanúšikmi sú aj Briti, ktorí majú svoju kráľovnú radi. Dali jej to aj poriadne pocítiť v komentároch.

 

"Rihanna netuší čo znamená rešpekt, je lacná a vždy bude. Je smutné, aké urážlivé veci sú ľudia schopní urobiť, aby si vydobili pozornosť... Prečo si robíš srandu z našej kráľovnej?“ citoval Daily Mail jedného z pohoršených Britov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona