FOTO Rihana oslavovala titul majstrov sveta s hráčmi Nemecka, na tribúne predviedla malý striptíz!

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 13:45 • 2 min
FOTO Rihana oslavovala titul majstrov sveta s hráčmi Nemecka, na tribúne predviedla malý striptíz!

RIO DE JANEIRO – Nemecko okrem trofeje pre najlepšie reprezentačné mužstvo na svete získalo aj novú fanúšičku. Známa speváčka Rihanna pokrikovala na nemeckých futbalistov na plné hrdlo, ukázala aj podprsenku a po zápase s nimi aj oslavovala.

slovakia

left justify in out

Rihanna je futbalovou fanúšičkou a o svojom zapálení pre najsledovanejšiu hru na svete informuje prostredníctvom sociálnej siete Twitter. Finále MS vo futbale na slávnom štadióne Maracaná v Rio de Janeiro, si preto nemohla nechať ujsť.

 

Na tribúne sa objavila v nemeckých farbách a svojich „miláčikov“ podporila aj tým, že si na chvíľku dvihla tričko a ukázala podprsenku.

 

img

 

Po zápase sa rozhodla osláviť titul s nemeckými reprezentantmi. Lukas Podolski a Bastian Schweinsteiger ju pobozkali a na fotografiách si zapózovala aj so strelcom víťazného gólu Mariom Götzem a gólovým rekordérom Miroslavom Klosem.

 

Lukas Podolski, Rihanna a Bastian Schweinsteiger

 

img

 

Speváčka si dokonca aj podržala trofej pre víťaza, čo je proti pravidlám FIFA, pretože trofej môže mať v rukách iba víťaz MS vo futbale.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies