FOTO Richard Gere využíval počas MFF Karlove Vary vozidlá BMW

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 09:35 • 2 min
FOTO Richard Gere využíval počas MFF Karlove Vary vozidlá BMW

KARLOVE VARY - Richard Gere, najväčšia hviezda zo sveta filmu na tohtoročnom 50.ročníku Medzinárodného filmového festivalu Karlove Vary, tu uviedol svoj nový film Time Out Of Mind.

slovakia

left justify in out

Slávny americký herec, u nás známy predovšetkým vďaka filmu Pretty Woman, zostal v Karlových Varoch niekoľko dní. Počas tohto obdobia mu shuttle service po rôznych sprievodných podujatiach festivalu zabezpečovali vozidlá BMW, ktoré majú aj v tomto ročníku status Oficiálneho vozidla. Richard Gere najčastejšie využíval komfort ponúkaný limuzínou BMW radu 7. Na červenom koberci nechýbala ani Jena Malone, ktorá s Richardom Gere v premiérovom filme Time Out Of Mind hrá. Prítomní návštevníci však mohli sledovať aj ďalších významných hercov, scenáristov, či režisérov.
 
BMW je Oficiálnym vozidlom Medzinárodného filmového festivalu Karlove Vary. Súčasťou tejto spolupráce nie je len dodávka a prevádzkovanie vozového parku s viac ako šesťdesiat vozidiel, ale tiež prezentácie značky v špeciálnej expozícii a možnosť testovacích jázd s najnovšími modelmi BMW i. Moderné technológie aj dizajn vozidiel BMW vhodne ladí s charakterom úspešného filmového festivalu. V tomto roku sa značka BMW prezentuje v rámci svojej expozície situovanej pred objektom Lázne I neďaleko Grand hotela Pupp. Do expozície BMW automobilka vybrala novú generáciu SAC (Sports Activity Coupé) BMW X6, ktorú doplnila dvojica vozidiel z dielne BMW M - BMW M6 Gran Coupé a BMW M4 Coupé. Druhá strana pódia patrí automobilom BMW i3 a BMW i8, ktorým sekunduje dvojica motocyklov BMW S 1000 XR a BMW R nineT. Stredom a imaginárnou hviezdou expozície je špeciál BMW 3.0 CSL zo série vozidiel BMW Art Car, ktorý v roku 1976 navrhol americký maliar a grafik Frank Stella. Tento automobil, ukrytý v sklenenom kvádri, zapožičala do expozície BMW Lounge historická divízia BMW Classic z Mníchova.
 
Dagmar Havlová už niekoľko rokov na svojich cestách zažíva radosť z jazdy s vozidlami BMW. Ani tento rok si preto nenechala ujsť príležitosť prezrieť si najnovšie modely v expozícii BMW umiestnenej v rámci MFF Karlove Vary. Pani Dagmar Havlovú zaujalo plug-in športové vozidlo BMW i8 v žiarivo modrej farbe Protonic Blue doplnený detailmi v šedom odtieni Frozen Grey. Rovnako ako v minulom roku, aj tento rok zostal čas na stretnutie so zástupcami automobilky a zaujímavé rozhovory nielen o chystaných novinkách značiek BMW a BMW i.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona