FOTO Recept: Zo všetkého trošku

NETKY.SK • 2 Október 2014, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Zo všetkého trošku

BRATISLAVA- A je tu opäť nový recept na vynikajúcu kuraciu polievku s estragónom. Nezabudnite dať do polievky všetky uvedené ingrediencie, inak nebude mať tú správnu chuť.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

1 ks kuracích pŕs bez kože, 2 mrkvy, 1 cibuľu, 2 petržleny, ¼ zeleru, 100 g mrazeného hrášku, 2 PL oleja, ½ ČL estragónu, soľ, 1 ČL plnotučnej horčice, 1 ČLC citrónovej šťavy, 1 ČL masla, 1 kyslú smotanu,

 

Príprava:                             

1. Na oleji speníme cibuľku, pridáme očistenú a nakrájanú mrkvu a hneď aj umyté, na kocky nakrájané mäso. Opražíme spolu. 

 

img

 

 

2. Osolíme a podlejeme kuracím vývarom a vodou, uvedieme do varu, pridáme očistený a nakrájaný zeler a petržlen. Keď je zelenina uvarená, pridáme mrazený hrášok a estragón, povaríme 2 minútky, prilejeme kyslú smotanu a vypneme.

 

img

 

Ochutíme horčicou, citrónovou šťavou a zjemníme maslom.

 

img

 

Čas prípravy: 70 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies