FOTO Recept: Zavárame baranie rohy a feferónky

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Zavárame baranie rohy a feferónky

BRATISLAVA - Zaváranie je tepelná úprava plodín, aby vydržali čo najdlhšie. Tu sú recepty pre tých, ktorí majú radi niečo pikantné. Baranie rohy a feferónky.

slovakia

left justify in out

Baranie rohy pre diabetikov

Zo 4 l vody, 1 l octu, 1 nakladaču, 1 KL soli, 50 tabletiek umelého sladidla uvaríme nálev. Na dno pohára dáme 1 KL oleja, 3 zrnká čierneho korenia, 1 zrnko nového korenia a bobkový list. Naukladáme umyté baranie rohy, zalejeme teplým nálevom, poháre uzatvoríme a sterilizujeme 30 minút pri 85°C.

 

img

 

img

 

Feferónky

Zaváranie feferónov je veľmi jednoduché. Nakladač na zeleninu uvaríme podľa návodu a necháme vychladnúť. Feferónky umyjeme, dáme do pohárov, zalejeme pripraveným nálevom, uzatvoríme a sterilizujeme 30 minút pri 85 °C.

 

img

 

Prajeme dobrú chuť.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies