FOTO Recept: Zapekaný pangasius

NETKY.SK • 31 Marec 2016, 09:00 • 2 min
FOTO Recept: Zapekaný pangasius

BRATISLAVA – Ak máte radi jedlá z jedného hrnca, alebo pekáča, potom je tento recept pre Vás ako stvorený.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

1 kelímok syru gottage, 4 filety pangasiusa, 1 biely jogurt, 800 g zemiakov, 200 g fazuľových luskov, 3-4 strúčiky cesnaku, 3 cibule, mletú sladkú papriku, soľ, olej,

 

Príprava receptu:

1. Pekáč potrieme olejom, uložíme očistené, na kolieska nakrájané zemiaky. Na ne položíme nakrájanú cibuľu, fazuľové lusky a pangasiusa. Nezabudnite zemiaky a rybu posoliť. Podlejeme trochou vody, pekáč zakryjeme a pečieme kým nebudú zemiaky mäkké.

obrazok

2. Medzi tým si z jogurtu, syru, prelisovaného cesnaku, mletej papriky pripravíme marinádu. Môžete do nej pridať aj čerstvé nasekané bylinky. Touto zmesou už len prelejeme rybu a odokryté dopečieme.

obrazok

3. Ak toto jedlo nebudú jesť deti, kľudne pridajte do marinády aj chilli papričky.

obrazok

Čas prípravy:120 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies