BRATISLAVA – Ak máte radi jedlá z jedného hrnca, alebo pekáča, potom je tento recept pre Vás ako stvorený.
Suroviny pre 4 osoby:
1 kelímok syru gottage, 4 filety pangasiusa, 1 biely jogurt, 800 g zemiakov, 200 g fazuľových luskov, 3-4 strúčiky cesnaku, 3 cibule, mletú sladkú papriku, soľ, olej,
Príprava receptu:
1. Pekáč potrieme olejom, uložíme očistené, na kolieska nakrájané zemiaky. Na ne položíme nakrájanú cibuľu, fazuľové lusky a pangasiusa. Nezabudnite zemiaky a rybu posoliť. Podlejeme trochou vody, pekáč zakryjeme a pečieme kým nebudú zemiaky mäkké.
2. Medzi tým si z jogurtu, syru, prelisovaného cesnaku, mletej papriky pripravíme marinádu. Môžete do nej pridať aj čerstvé nasekané bylinky. Touto zmesou už len prelejeme rybu a odokryté dopečieme.
3. Ak toto jedlo nebudú jesť deti, kľudne pridajte do marinády aj chilli papričky.
Čas prípravy:120 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies