BRATISLAVA – Určite má každý svoju obľúbenú rybu a nemusí to byť práve kapor. Rýchlo a chutne uvaríte, ak použijete na prípravu obeda filé.
Suroviny pre 4 osoby:
4 plátky rybieho filé, 5 ks farebných paprík, 5 ks paradajok, 4 strúčiky prelisovaného cesnaku, 4 PL jemného kečupu, 200 g strúhaného syru, 150 g šampiňónov, celú rascu, olej,
Príprava receptu:
1. Rybie filé osolíme a z oboch strán opečieme na oleji. Použijeme takú panvicu, v ktorej potom filé aj zapečieme.
2. Pridáme rascu, očistené šampiňóny, nakrájané papriky a paradajky. Po 5 minútach nanesieme na každé filé kečup, posypeme syrom a dáme zapiecť do rúry.
3. Podávame s varenými zemiakmi.
Čas prípravy: 50 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies