FOTO Recept: Vyprážané hroznové bobule

NETKY.SK • 10 September 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Vyprážané hroznové bobule

BRATISLAVA - Super rýchla pochúťka pre návštevu, alebo len tak k telke.

slovakia

left justify in out

Suroviny:

Hrozno, hladká múka, práškový cukor, mlieko, vajíčko, olej na vyprážanie,

 

Príprava:

Vajíčko, asi 1 dcl mlieka, 1 ČL cukru zmiešame, postupne pridávame hladkej múky toľko, aby vzniklo hladké cestíčko. V ňom obaľujeme umyté  bobule hrozna, ktoré potom vyprážame na oleji. Po vypražení ich uložíme na papierové obrúsky, tak sa zbavia prebytočného oleja.

 

img

 

Čas prípravy: 30 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies