Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
14. nov. 2019Irma
BratislavaBratislava 10°
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
10.09.2015 13:00 Relax
FOTO Recept: Vyprážané hroznové bobule
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
10.09.2015 13:00 Relax

FOTO Recept: Vyprážané hroznové bobule



BRATISLAVA - Super rýchla pochúťka pre návštevu, alebo len tak k telke.


Suroviny:

Hrozno, hladká múka, práškový cukor, mlieko, vajíčko, olej na vyprážanie,

 

Príprava:

Vajíčko, asi 1 dcl mlieka, 1 ČL cukru zmiešame, postupne pridávame hladkej múky toľko, aby vzniklo hladké cestíčko. V ňom obaľujeme umyté  bobule hrozna, ktoré potom vyprážame na oleji. Po vypražení ich uložíme na papierové obrúsky, tak sa zbavia prebytočného oleja.

 

 

Čas prípravy: 30 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok