FOTO Recept: Vyprážaná bravčová pečeň

NETKY.SK • 21 Máj 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Vyprážaná bravčová pečeň

BRATISLAVA - Stará klasika, ale už pri čítaní názvu tohto receptu sa vám zbiehajú v ústach slinky.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

800 g bravčovej pečene, 3 vajíčka, ½ dcl mlieka, hladká múka, strúhanka, soľ, olej na vyprážane,

 

Príprava:

1. Bravčovú pečeň pokrájame asi na 0,5 cm plátky a obaľujeme ju ako klasické rezne v trojobale.

 

img

 

img

 

img

 

img

 

2. Nesolíme, pečeň by bola tvrdá. Z oboch strán vypražíme na oleji, preložíme na papierovú utierku, ktorá vsaje prebytočný olej. Posolíme.

 

img

 

Podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.

 

img

 

Čas prípravy: 50 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies