FOTO Recept: Vajíčková fašírka

NETKY.SK • 13 Október 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Vajíčková fašírka

BRATISLAVA – Na obed ste mali mäso, na večeru treba zmenu. A čo takto vajíčkovú faširku?

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

2 staršie rožky, 6 na tvrdo uvarených vajíčok, 2 surové vajcia, 2 v šupke uvarené zemiaky, 1 cibuľu, soľ, mleté korenie, čerstvú petržlenovú vňať, strúhanku na obaľovanie, olej na vyprážanie,

 

Príprava receptu:

1. Rožky nakrájame na kocky, zalejeme vlažnou vodou a necháme chvíľu odstáť.

obrazok

2. Potom z nich vytlačíme vodu, pridáme nakrájané vajíčka, nastrúhané zemiaky, surové zemiaky, nakrájanú cibuľu, soľ, korenie, petržlenovú vňať a dobre premiešame. Formujeme malé fašírky, ktoré obaľujeme v strúhanke a z oboch strán vyprážame na oleji.

obrazok

3. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

obrazok

Čas prípravy: 60 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies