FOTO Recept: Špargľový paprikáš

NETKY.SK • 6 Jún 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Špargľový paprikáš

BRATISLAVA - Pre labužníkov je čerstvá špargľa signálom príchodu jari. Hoci v obchodoch ju dostať kúpiť po celý rok, práve teraz je to najvhodnejšie obdobie na ochutnanie.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

800 g bielej špargle, 2 cibule, 1 kyslú smotanu, 2 ČL mletej sladkej papriky, biele mleté korenie, olej, soľ, vegetu, 1 PL hladkej múky,

 

Príprava:

1. Špargľu očistíme, konce odkrojíme a pokrájame ju na malé kúsky. 

 

img

 

2. Nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme sladkú mletú papriku a zalejeme trochou vody.

 

img

 

img

 

Vložíme špargľu, osolíme, okoreníme a udusíme do mäkka. Potom prilejeme smotanu, v ktorej sme rozmiešali hladkú múku. Povaríme asi 2 minúty a odstavíme. Podávame s cestovinami, alebo haluškami.

 

img

 

Čas prípravy: 60 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies