FOTO Recept: Španielske „GAZPACHO“

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Španielske „GAZPACHO“

BRATISLAVA - Gazpacho môžete podávať nie len ako polievku, ale aj ako welcome drink počas záhradných večierkoch.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

6 paradajok, 2 šalátové uhorky, 1-2 zelené papriky, 1 cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, soľ, cukor,  ½ krajca starého chleba, pažítka, 2 PL olivového oleja,

 

Príprava receptu:

1. Všetky ingrediencie ošúpeme, pokrájame na kocky a vložíme do hrnca.

obrazok

2. Tiež pridáme na kocky nakrájaný chlieb,  prelisovaný cesnak, olivový olej, soľ, cukor a ponorným mixérom rozmixujeme. Ak je polievka hustá, pridáme paradajkové pyré a dochutíme.

obrazok

3. Na tanieri zdobíme posekanou pažítkou.

obrazok

Čas prípravy: 35 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona