FOTO Recept: Šalát s opečenými paradajkami

NETKY.SK • 4 September 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Šalát s opečenými paradajkami

BRATISLAVA – Šaláty sú obľúbené a rýchle jedlá, ktoré nie len zasýtia, ale tie studené aj príjemne osviežia. Tu je náš tip.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 750 g malých paradajok, soľ, mleté biele korenie, olivový olej, 1 PL balzamikového octu, lístky čerstvej bazalky,

 

Príprava receptu:

1. Cibuľu, cesnak a lístky bazalky nasekáme na drobno.

obrazok

2. Na panvici rozpálime olej, pridáme paradajky a opečieme ich zo všetkých strán. Vyberieme, pokrájame a všetko spolu zmiešame.

obrazok

3. Pokvapkáme octom, necháme vychladnúť.

obrazok

Čas prípravy: 30 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies