FOTO Recept: Ryby-rybky-rybičky

NETKY.SK • 26 September 2014, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Ryby-rybky-rybičky

BRATISLAVA – Zdravá večera. Aj tak sa dajú pomenovať pečené pstruhy s bylinkami. Večeru podľa nášho receptu si určite zamilujete a pridáte medzi obľúbené jedlá.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

4 pstruhov, 8 strúčikov cesnaku, 200 g masla, 2 PL strúhanky, hladkú múku, 1 hrsť čerstvej sekanej petržlenovej vňate, 1 hrsť bazalkových lístkov, soľ, biele korenie, citrón,

 

Príprava receptu:

1. Rozotrený cesnak, soľ, bylinky, korenie zmiešame a rozdelíme na 2 časti.

obrazok

2. Pstruhy umyjeme, pokvapkáme citrónom a naplníme pripravenou hmotou.

obrazok

3. Obalíme v múke a opečieme na oleji.

obrazok

4. Druhú časť hmoty zmiešame s maslom a strúhankou. Pstruhy preložíme na pekáč, potrieme bylinkami a zapečieme. Podávame so zemiakovou kašou.

obrazok

Čas prípravy: 80 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies