BRATISLAVA - Na prípravu tohto jedla možno použiť akúkoľvek bielu rybu s čo najmenším množstvom kosti, najlepšie je filé.
Suroviny pre 4 osoby:
4 kocky rybieho filé, 1 lístkové cesto, 200 g mletých orechov, 3 cibule, 1 vajce, 3 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, olej,
Príprava:
1. Cibuľu pokrájame a opražíme na oleji. Pridáme orechy, soľ, mleté čierne korenie, prelisovaný cesnak, ½ rozšľahaného vajíčka a za občasného premiešania udusíme. Cesto rozvaľkáme a rozkrojíme na 4 časti.
2. Na každú časť položíme nasolené filé, vychladnutú plnku a zabalíme ako balíček.
3. Uložíme na vymastený plech, potrieme druhou časťou rozšľahaného vajíčka a dáme piecť do vyhriatej rúry.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies