BRATISLAVA – A tu je ďalší z našich receptov kde použijeme ako hlavnú suroviny hríby.
Suroviny pre 4 osoby:
8 rožkov, ½ litra mlieka, 150g čerstvých hríbov, 1 kyslá smotana, soľ, mleté korenie, 1 vajce, trošku oleja, syr na strúhanie,
Príprava receptu:
1. Rožky prekrojíme a vyberieme striedku. Tú dáme do misky a zalejeme vlažným mliekom.
2. Na panvici na oleji orestujeme nakrájané hríby, ktoré sme osolili a okorenili. Pridáme ich k striedkam rožkov, rozklepneme vajíčko a primiešame smotanu. Touto zmesou plníme rožky. Uložíme na pekáč a v rúre zapekáme asi 10 minút.
3. Podávame teplé posypané strúhaným syrom.
Čas prípravy: 45 minút
Prajeme dobrú chuť.