FOTO Recept: Plnené rezne

NETKY.SK • 20 Január 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Plnené rezne

BRATISLAVA - Vyprážaný rezeň je klasickou dobrotou na servírovanie, ktorej neodolá žiadny gurmán. Tentokrát k nemu pridáme šunku, syr a šampiňóny a tento recept spravíme ešte chutnejším.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

4 ks bravčového karé, hladkú múku, vajíčko, strúhanku, olej na vyprážanie

Plnka: 100 g šunky, 100 g šampiňónov, 1 cibuľu, soľ, mleté korenie, petržlenovú vňať, maslo,

 

Príprava:

1. Mäso umyjeme osušíme, na tenko vyklepeme, osolíme a okoreníme.

 

img

 

2. Cibuľu, šampiňóny,  šunku a petržlenovú vňať nakrájame a orestujeme na masle. Osolíme a okoreníme.

 

img

 

3. Pripravenú a vychladnutú plnku rozložíme na rezne, ktoré preložíme na polovice a spojíme špáradlami.

 

img

 

4. Obalíme v trojobale a vypražíme na oleji.

 

img

 

img

 

Podávame so zemiakovou kašou a paradajkovým šalátom.

 

img

 

Prajeme dobrú chuť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies