FOTO Recept: Plnené rezne
BRATISLAVA - Vyprážaný rezeň je klasickou dobrotou na servírovanie, ktorej neodolá žiadny gurmán. Tentokrát k nemu pridáme šunku, syr a šampiňóny a tento recept spravíme ešte chutnejším.
Suroviny pre 4 osoby:
4 ks bravčového karé, hladkú múku, vajíčko, strúhanku, olej na vyprážanie
Plnka: 100 g šunky, 100 g šampiňónov, 1 cibuľu, soľ, mleté korenie, petržlenovú vňať, maslo,
Príprava:
1. Mäso umyjeme osušíme, na tenko vyklepeme, osolíme a okoreníme.

2. Cibuľu, šampiňóny, šunku a petržlenovú vňať nakrájame a orestujeme na masle. Osolíme a okoreníme.

3. Pripravenú a vychladnutú plnku rozložíme na rezne, ktoré preložíme na polovice a spojíme špáradlami.

4. Obalíme v trojobale a vypražíme na oleji.


Podávame so zemiakovou kašou a paradajkovým šalátom.

Prajeme dobrú chuť.
Kríza, ktorú priniesol koronavírus, nás silno zasiahla. Vopred ďakujeme každému, kto zašle hoci len niekoľko centov na náš
účet SK30 7500 0000 0040 2698 9329 Pomôžete tak ľudom, ktorí už roky pracujú pre vás, našich čitateľov, a to aj napriek nižšiemu platu či predĺženému pracovnému času.
Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR
Foto: Internet
Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk