BRATISLAVA - Vyprážaný rezeň je klasickou dobrotou na servírovanie, ktorej neodolá žiadny gurmán. Tentokrát k nemu pridáme šunku, syr a šampiňóny a tento recept spravíme ešte chutnejším.
Suroviny pre 4 osoby:
4 ks bravčového karé, hladkú múku, vajíčko, strúhanku, olej na vyprážanie
Plnka: 100 g šunky, 100 g šampiňónov, 1 cibuľu, soľ, mleté korenie, petržlenovú vňať, maslo,
Príprava:
1. Mäso umyjeme osušíme, na tenko vyklepeme, osolíme a okoreníme.
2. Cibuľu, šampiňóny, šunku a petržlenovú vňať nakrájame a orestujeme na masle. Osolíme a okoreníme.
3. Pripravenú a vychladnutú plnku rozložíme na rezne, ktoré preložíme na polovice a spojíme špáradlami.
4. Obalíme v trojobale a vypražíme na oleji.
Podávame so zemiakovou kašou a paradajkovým šalátom.
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies