FOTO Recept: Pikantná mäsová plnka

NETKY.SK • 3 Január 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Pikantná mäsová plnka

BRATISLAVA - Zostalo Vám zo sviatkov údené mäso? Pridajte ostatné uvedené suroviny a pripravte si na obed výbornú plnku.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

150g bravčového mäsa, 200 g údeného mäsa, 5 rožkov, 5 vajec, 5 strúčikov cesnaku, 30 ml mlieka, soľ, majoránka, mleté čierne korenie, petržlenová vňať

 

Príprava receptu:

1. Rožky nakrájame na kolieska a zalejeme vlažným mliekom.

obrazok

2. Mäso nakrájame na malé kúsky, pridáme žĺtky, prelisovaný cesnak, majorán, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať, vytlačené rožky a sneh z 5 bielkov. Ak máte radi veľmi pikantné, pridajte aj chilli korenie.

obrazok

3. Premiešame, preložíme do misy ktorú sme vymastili olejom a pečieme 40-45 minút.

obrazok

obrazok

Čas prípravy: 90 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies