BRATISLAVA - Zostalo Vám zo sviatkov údené mäso? Pridajte ostatné uvedené suroviny a pripravte si na obed výbornú plnku.
Suroviny pre 4 osoby:
150g bravčového mäsa, 200 g údeného mäsa, 5 rožkov, 5 vajec, 5 strúčikov cesnaku, 30 ml mlieka, soľ, majoránka, mleté čierne korenie, petržlenová vňať
Príprava receptu:
1. Rožky nakrájame na kolieska a zalejeme vlažným mliekom.
2. Mäso nakrájame na malé kúsky, pridáme žĺtky, prelisovaný cesnak, majorán, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať, vytlačené rožky a sneh z 5 bielkov. Ak máte radi veľmi pikantné, pridajte aj chilli korenie.
3. Premiešame, preložíme do misy ktorú sme vymastili olejom a pečieme 40-45 minút.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies