Testovaných na slovensku
188235
Infikovaných na slovensku
1528
Infikovaných svetovo
6970630
Úmrtí svetovo
401964
Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
7. jún. 2020Róbert
BratislavaBratislava 14°
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
20.01.2016 09:00 Gurmán
FOTO Recept: Pečený špenátový bochník
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
20.01.2016 09:00 Gurmán

FOTO Recept: Pečený špenátový bochník



BRATISLAVA – Nie každý má rád špenát, no pre tých, ktorí si bez neho nevedia predstaviť život, máme nový recept na chutné jedlo.


Suroviny pre 4 osoby:

1 mrazený špenát ktorý udusíme, 4 vajíčka, 4 staršie rožky, mlieko, 1 cibuľu, 3 strúčiky cesnaku, 2 PL masla, soľ, korenie, strúhanku,

 

Príprava receptu:

1. Rožky nakrájame na malé kocky a zalejeme vriacim mliekom. Necháme ich chvíľu spariť (prebytočné mlieko zlejeme), pridáme udusený špenát, žĺtky, prelisovaný cesnak, soľ, korenie, rozpustené maslo, nakrájanú cibuľu.

2. Premiešame. Na záver pridáme sneh z bielkov. Z tejto zmesi vytvarujeme buď bochník, ktorý upečieme, ale kľudne ju môžeme dať aj do vami zvolenej formy na pečenie.

3. Podávame so zemiakmi.