FOTO Recept: Patizónové krokety

NETKY.SK • 7 August 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Patizónové krokety

BRATISLAVA – Patizón sa pripravuje na mnoho spôsobov- dusí, zapeká, vypráža, plní mäsom. Pridáva sa do polievok a pod. Nezabudnime na krokety.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

1 patizón, 6 PL ovsených vločiek, 3 vajíčka, 1 PL polohrubej múky, soľ,

 

Príprava receptu:

1. Patizón očistíme, nastrúhame na hrubo, osolíme a necháme chvíľu odležať.

obrazok

2. Vytlačíme šťavu, pridáme ovsené vločky, žĺtky, múku soľ a sneh z bielkov. Premiešame. Lyžicou naberáme krokety a vyprážame na oleji.

obrazok

3. Podávame s varenými zemiakmi.

obrazok

Čas prípravy: 60minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona